Kantoor

Michel van Rooy en Rogier van Kessel, de naamgevers van het kantoor, hebben een jarenlange ervaring als (zelfstandig) advocaat. In 2008 richtten zij samen Van Rooy | Van Kessel Advocaten op. Sinds juli 2011 is hun praktijk gevestigd in het kantoorpand aan het Stationsplein 7 te Boxtel. Daarnaast hebben ze in 2013 een tweede kantoor geopend aan de Hoofdstraat 43 in Schijndel. De praktijk telt inmiddels zes advocaten en groeit gestaag. Wij voeren een algemene rechtspraktijk, hetgeen inhoudt, dat wij beschikken over een ruime expertise op een groot scala aan rechtsgebieden.

Voor iedereen

Iedereen dient toegang te hebben tot het recht, of men nu ondernemer is dan wel particulier. Wij behandelen daarom zowel zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand als tegen betaling.

Persoonlijk maatwerk

Wij zijn ons ervan bewust dat er in geval van een conflict naast zakelijke, financiële of praktische belangen ook emoties meespelen. Dit is dan ook de reden dat wij hechten aan een persoonlijk en informeel contact met u. U kunt ervan op aan, dat u bij ons een eerlijk en gedegen advies krijgt. Elk conflict is anders. Soms is het beter om geen gerechtelijke stappen te ondernemen, maar de kwestie in der minne te regelen. Onze advocaten kunnen met u een kosten-batenanalyse maken om zo te bezien welke stappen voor u de beste zijn.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Onze advocaten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw belangen te behartigen. Neem dan ook gerust contact met ons op. Voor contactgegevens en tarieven verwijzen wij u naar de betreffende submenu’s.
Webdesign: Animo Reclame Tilburg